Balıkesir Haber Haberleri
  • Balıkesir'in Ayvalık Zeytinyağı Değerini İkiye Katlayacak
    Balıkesir'in Ayvalık Zeytinyağı Değerini İkiye Katlayacak

    AB, Türkiye’den coğrafi işaretli zeytinyağı olarak sadece Ayvalık’a tescil verecek. AB tarafından tescillenmesi Ayvalık zeytinyağının değerini katlayacak.

    377
    0
    4Y
  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden Öğrencilere Balkart İndirimi
    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden Öğrencilere Balkart İndirimi

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir içi otobüs hatlarında öğrencilere yüzde 17 indirim yapılmasına oy birliği ile karar verdi. Geçerli olacak tarife bilgisi haberin detayında.

    420
    0
    4Y
  • Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula Vefat Etti
    Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula Vefat Etti

    Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı ve tanınmış işadamı Faruk Kula vefat etti. Bir süredir KOAH hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü bilinen Faruk Kula, geçtiğimiz günlerde İstanbul’a götürülmüş ve yoğun bakıma alınmıştı. Tedavi gördüğü hastahanede hastalığa yenik düşerek vefat ettiği öğrenildi.

    646
    0
    4Y
  • Balıkesir, Kuvayi Milliye Ruhu'nu Gösterdi
    Balıkesir, Kuvayi Milliye Ruhu'nu Gösterdi

    Türk Silahlı Kuvvetlerince yürütülen Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla Kuvayi Milliye Platformu önderliğinde bugün binlerce Balıkesirli ellerinde bayraklarla meydanları doldurdu ve dualar eşliğinde Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan kahraman Mehmetçik için destek yürüyüşü gerçekleştirildi.

    266
    0
    4Y
  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden : Birlikte Türkiye'yiz Birlikte Yürüyoruz
    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden : Birlikte Türkiye'yiz Birlikte Yürüyoruz

    Türk Silahlı Kuvvetlerince yürütülen Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla kurulan Balıkesir Kuvayi Milliye Platformu, yarın (17.10.2019) saat 19.30'da düzenlenecek yürüyüşe tüm halkımızı davet ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından, yürüyüşe vatandaşların kolay ulaşım sağlayabilmeleri adına 18.00 ile 24.00 saatleri arasında otobüs seferleri ücretsiz yapılacağı açıklandı.

    276
    0
    4Y
  • Çaldığı koyunları satamadan yakalandı
    Çaldığı koyunları satamadan yakalandı

    Balıkesir’in Manyas ilçesinde bir kişinin ağılından çalındığı iddia edilen küçükbaş hayvanları pazarda satarken yakalanan şüpheli, jandarma tarafından gözaltına alındı.

    285
    0
    4Y
  • Belediye'de Kurşun Sesleri, Paniğe Neden Oldu
    Belediye'de Kurşun Sesleri, Paniğe Neden Oldu

    Balıkesir’in Edremit ilçesinde belediye binası başkanlık katında meydana gelen tartışmada silahla ateş edilmesi korkuya neden oldu.

    247
    0
    4Y
  • Gazilerden, Barış Pınarı Operasyonuna Destek
    Gazilerden, Barış Pınarı Operasyonuna Destek

    Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin öncülüğünde bir araya gelen Muharip Gaziler Derneği ve Emekli Astsubaylar Derneği Balıkesir Şubeleri Barış Pınarı Operasyonuna tam destek verdi.

    251
    0
    4Y
  • 10.10.10 Dünya Balıkesirliler Günü Kutlu Olsun
    10.10.10 Dünya Balıkesirliler Günü Kutlu Olsun

    9 yıl önce, 10 Ekim 2010 tarihinde tarihin rakamsal sıralanmasında ki 10 rakamı nedeni ile Dünya Balıkesirliler Günü olarak ilan edildi. Balıkesirli olan ve Balıkesir'de olmaktan mutluluk duyan herkesin Dünya Balıkesir'liler Günü Kutlu Olsun!

    460
    0
    4Y
  • Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Makam Şoförü Arıyor!
    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Makam Şoförü Arıyor!

    İŞKUR internet sitesinde ki iş ilanı duyurularına göre, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne 2 kişi makam şoförü olarak istihdam edileceği açıklandı.

    617
    0
    4Y